Usluge koje nudimo

Poštovani,

Nastojimo da zadovoljimo svoje kupce i klijente u najvećoj mogućoj mjeri, pa pored glavnog asortimana stolica i njihovog servisiranja, pružamo i mogućnost servisiranja stolica drugih proizvođača.

Servis i održavanje Trebinje

Tel/Fax: +387 59 226 348
Miloša Crnjanskog br.10, 89101 Trebinje, BiH

Isporuka i transport

Možemo vam izaći u susret i prilikom isporuke i transporta kancelarijskog namještaja. Bilo da nabavljate nove kancelarijske stolice ili neku drugu vrstu kancelarijskog namještaja, možete da nam se obratite, a naš tim će u dogovoru sa vama organizovati transport, prema vašim uputstvima.

Servis i održavanje

Reparacija starih stolica je jedna od usluga koju nudimo, a reparacija se vrši isključivo na stolicama iz našeg asortimana. Ono što naš servis čini pravim izborom je kvalitetan i raznovrstan repromaterijal koji omogućava da se svaka stolica obnovi u kratkom toku. Servisiranje stolica se vrši u našim prostorijama na našoj adresi u Trebinju.

Tapaciranje

Tapaciranje vršimo brzo i kvalitetno zahvaljujući velikom broju materijala, koji starom kancelarijskom namještaju pružaju potpuno novi izgled i sjaj. Na raspolaganju stoje klasični materijali od štofa, eko kože, kože, mikrofibera i mnogi drugi. Stolice iz našeg asortimana su snabdjevene rezervnim dijelovima koji produžuju rok trajanja stolice u odnosu na garantni rok koji je istaknut.

Kupovina iz fotelje

Svim našim partnerima smo omogućili da izaberu i isprobaju stolicu u njihovim prostorijama. Za više detalja nam pošaljite upit, a naš tim će vam odgovoriti sa više detalja u najkraćem roku.

Dodatne usluge

Dodatne usluge uključuju dostavu i montažu na teritoriji Trebinja, zamjenske stolice do isporuke naručenih, kao i isporuku i slanje brzom poštom na istaknutu adresu u najkraćem roku. Garantni rok je 24 - 60 mjeseci, u zavisnosti od artikla. Produžena garancija je moguća uz dodatnu doplatu, a naše usluge uključuju i redovno održavanje stolica. Možete računati na nas i kada je u pitanju dizajniranje i projektovanje kancelarijskog prostora.