Z2

Glavne karakteristike Z2 se ogledaju u kvalitetnoj arhitekturi i jakoj koheziji između materijala, čiji sjaj dodatno ističu kombinacije boja i oblika. Moderan dizajn i funkcionalnost su u savršenoj harmoniji, dok Z2 karakteriše i jednostavna elegancija koja će upotpuniti svaki radni prostor.

Zahvaljujući modularnim elementima, Z2 pruža prijatan prostor za prijem i dobrodošlicu stranaka, dok je unutrašnji radni dio skriven i uklopljen tako da omogućava potpunu udobnost u radu. Skladna kombinacija boja, oblika i materijala pruža prijemnim jedinicama notu dobrodošlice koju stranke treba da osjete, uz jasno razgraničenje sa radnim prostorom unutar Z2.

Zanimljiva igra elemenata, strogih linija i svjetlosti omogućava da Z2 uvijek bude u balansu sa okolnim prostorom, posvećujući dodatnu pažnju detaljima kao što su 45 ° povezujući elementi za uglove i preklopnike, LED svjetlost ispod pulta, istaknuti šavovi kože i jedan od najvažnijih detalja – mogućnost upravljanja kablovima na radnim mjestima putem pristupa integrisanog na radnoj ploči.